Valencia CF17 agosto 2024

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el FC Barcelona (1-2)

Derrota del Valencia CF davant el FC Barcelona (1-2) en el partit de la Jornada 1 de LALIGA EA Sports disputat aquest dissabte al Camp de Mestalla. La derrota no reflecteix els mèrits dels nostres, tant a nivell de joc com d'ocasions, en una nit en la qual l'equip es va avançar en el marcat per mediació d'Hugo Duro i en la qual, després d'una posada en escena molt completa, el conjunt visitant va donar la volta al marcador amb dos tants de Lewandowski.

El Valencia CF va protagonitzar un començament d'alt voltatge. Impulsat per l'afició, que va omplir el Camp de Mestalla amb una entrada de 46.673 espectadors, l'equip va saltar al terreny de joc intens i decidit a aprofitar les seues fortaleses i intentar buscar des de l'inici els primers tres punts en LALIGA EA Sports.

Hugo Duro va protagonitzar la primera aproximació en el minut 11 amb un centre enverinat que a punt va estar de sorprendre a Ter Stegen i tot seguit una jugada de Diego López per banda dreta va fer llepar-se al valencianisme. L'asturià va arribar a línia de fons i va posar la passada de la mort, però el desviaria la defensa blaugrana a córner.

El servei des del cantó seria la tercera ocasió clara de perill per al Valencia CF i, és que, Hugo Duro cabotejaria al punt de penal una pilota que eixiria desviat per damunt del travesser per molt poc.

Els nostres continuarien intentant-ho amb decisió. En el minut 21 Ter Stegen va traure amb una gran demostració de reflexos una pilota de Diego López i al caient del descans, a força d'insistir, a la fi arribaria el punt valencianista: Diego López posava una gran pilota des de l'esquerra i Hugo Duro rematava de cap al fons de la xarxa (1-0).

Estrenyia el Valencia CF, que mossegava al FC Barcelona en la pressió i va robar una pilota que va rematar Hugo Duro a plaer i Cubarsí va traure sobre la mateixa línia de gol una vegada estava superat Ter Stegen. Del possible 0-2 es passaria al 1-1 després que Lewandowski rematara a la xarxa una pilota en l'àrea xicoteta.

Després del descans, el conjunt blaugrana es posaria per davant de penal amb un altre gol de Lewandowski (1-2). El FC Barcelona tindria a l'hora de partit un mà a mà amb el qual va amenaçar amb augmentar la diferència en el marcador, però Mamardashvili va protagonitzar una gran parada.

L'equip va lluitar fins al final tractant de sumar en un partit en el qual va meréixer més, però el marcador no canviaria de signe. Malgrat això, l'estrena en LALIGA EA Sports deixa notes positives per a continuar creixent des del punt de vista col·lectiu i el Valencia CF buscarà el seu primer triomf en la competició divendres que ve (19.00 hores) davant el RC Celta.

FICHA TÉCNICA:

1. VALENCIA CF: Mamardashvili,Thierry, Cristhian Mosquera, Yarek, Jesús Vázquez (Martín Tejón, 77’), Pepelu,Javi Guerra (Hugo Guillamón, 85’), Diego López (Foulquier, 66’), Rafa Mir(Otorbi, 77’), André Almeida (Dani Gómez, 66’) i Hugo Duro.

2. FC BARCELONA: TerStegen, Kounde, Cubarsí (Christensen, 64’), I. Martínez, Balde (G. Martín, 64’),Marc Bernal (Eric García, 71’), Raphinha, M. Casadó, Lamine Yamal (Pau Víctor,85’), Ferran Torres (Pedri, 64’) i Lewandowski.

GOLS: 1-0 Hugo Duro, 44’; 1-1 Lewandowski, 45’+5; 1-2Lewandowski, 49’.

ÀRBITRE: Sánchez Martínez (C. Murcià). Amonestà a Baraja, Pepelu, Cubarsí, Jesús Vázquez, Christensen y Kounde.

VAR: Iglesias Villanueva (C. Gallego).

Partit de la Jornada 1 de LaLiga EA Sports disputat en el Camp de Mestalla.

Valencia CF 1 : 2 Barcelona