Valencia CF03 agosto 2024

CRÒNICA | El Valencia CF disputa el seu cinqué test de pretemporada davant el Leeds United (2-1)

Dani Gómez debuta en una vesprada en la qual Martín Tejón anota el gol valencianista en Elland Road i l'equip buscarà retrobar-se amb la victòria en el Trofeu Taronja davant el Eintracht Frankfurt

Derrota del Valencia CF davant el Leeds United per 2 gols a 1 en el cinqué partit de la pretemporada 2024-25 disputat aquest dissabte en Elland Road.

El conjunt local es va avançar ràpidament amb un gol de Joseph en el 13’ amb un tret creuat buscant el pal llarg i posava el marcador costa amunt per als nostres des dels primers minuts.

El resultat no és el més important dels test d'estiu, però l'equip va aprofitar la visita a Anglaterra per a continuar consolidant el creixement col·lectiu i carregar les cames amb els ulls posats en l'estrena de la competició oficial el pròxim 17 d'agost enfront del FC Barcelona al Camp de Mestalla.

Dimitrievski, com ha vingut succeint en els últims partits, tornaria a demostrar la seua fiabilitat i els seus reflexos sota pals. El portera valencianista protagonitzava una gran parada en el 23’ per a detindre una cabotada en un córner amb el qual amenaçava amb marcar el Leeds United.

Passada la mitja hora, el Valencia CF tractava d'empatar amb un contraatac ràpid en el qual Hugo Duro enfilava cap a la porteria rival sol, buscant el mà a mà amb el porter, quan l'àrbitre va invalidar la jugada per una falta prèvia en atac.

Ho intentava el Valencia CF, no obstant això el Leeds United, que s'estrena en qüestió de dies en competició oficial, aconseguiria augmentar l'avantatge en el marcador just abans del descans. El conjunt anglés aprofitava una acció personal de Rutter per a superar de vaselina a Dimitrievski i anotar el 2-0.

En la segona part, el Valencia CF quedaria amb deu homes per l'expulsió de Rafa Mir i mancant 20 minutos per a complir-se el final del partit Baraja va moure la banqueta i va donar entrada a Dani Gómez, acabat d'incorporar, que va saltar al terreny de joc per a aportar velocitat i joc a l'espai en el front de l'atac.

Malgrat la inferioritat numèrica, el Valencia CF va continuar buscant la porteria del conjunt rival i eixa personalitat va tindre premi en el 88’, quan Martín Tejón va anotar el punt valencianista de la vesprada amb un tret a l'eixida d'un córner.

El Valencia CF continuarà treballant durant les pròximes dues setmanes de pretemporada i buscarà retrobar-se amb la victòria en el pròxim partit, el dissabte 10 d'agost (21.00 hores) al Camp de Mestalla, on es disputarà la 52a edició del Trofeu Taronja davant el Eintracht Frankfurt de la Bundesliga.