Valencia CF13 octubre 2024

CRÒNICA | Empat entre el Valencia CF i la Selecció Mexicana (2-2)

Dani Gómez, autor dels dos gols valencianistes

El Valencia CF ha disputat en la matinada d'este diumenge, 13 d'octubre, el partit amistós que li ha enfrontat a la Selecció Mexicana. El partit jugat en l'Estadi Cuauhtémoc de Pobla (Mèxic) ha finalitzat amb 2-2. Dani Gómez ha sigut l'autor dels dos tants valencianistes.

El Valencia CF va començar amb intensitat la trobada. No obstant això, les primeres arribades van ser per part de la Selecció Mexicana i en una d'elles i després d'una falta pròxima a la vora dreta de l'àrea valencianista va arribar el primer tant del partit. Alexis Vega va colpejar per damunt de la barrera del Valencia CF i després de pegar en el pal dret de Vicent Abril i rebotar a la seua esquena, es ficaria la pilota en la xarxa. S'avançava Mèxic (1-0).

El conjunt valencianista va intentar reaccionar al gol encaixat i seguidament, es va acostar a l'empat en una acció de córner botat per Pepelu i rematat per Dani Gómez, encara que sense cap premi. No obstant això, i després d'un contraatac de la Selecció Mexicana, va aparéixer Vicent Abril per a negar-li a Martínez el segon tant del combinat asteca.

L'equip que dirigeix Rubén Baraja va començar a robar pilotes en camp rival amb una pressió en bloc alt als centrals mexicans, trobant així nombroses ocasions en el partit. Unes situacions generades per Martín Tejón, Dimitri Foulquier i un actiu Fran Pérez. El Valencia CF intentava fer-se amb el control del joc.

Però, quan millor estava l'equip, va arribar el segon gol de Mèxic. Ozziel Herrera va posar el segon tant en el marcador amb un tret intractable des de fora de l'àrea pegat al cep del pal esquerre de la porteria valencianista.

Pocs minuts després, va tornar a aparéixer el porter format a l'Academia VCF amb una mà providencial a una rematada mexicana per a salvar el tercer gol de la Selecció Nacional. No obstant això, i a dos minuts d'acabar la primera meitat, Pepelu va connectar amb Dani Gómez en camp rival i el davanter madrileny va retallar distàncies per als nostres amb una gran jugada i un enorme i ajustat tret impossible per a Raúl Rangel.

La segona part es va iniciar, pràcticament, amb una doble intervenció de Vicent Abril a dos trets consecutius del conjunt asteca. Seguidament, Germán Valera va provocar un possible penal després de caure després d'un contacte a la seua esquena, però que l'àrbitre va considerar que no va ser suficient eixe toc. Instants després, Rodrigo Abajas tindria l'oportunitat per a posar les taules en el marcador amb un tret dins de l'àrea, però es va trobar amb Rangel (l'acció es va anul·lar per fora de joc).

Esta acció va revitalitzar al Valencia CF per a empatar el partit. El gol va arribar després d'un centre al segon pal de Ro Abajas al qual va arribar Thierry i este va trobar a Dani Gómez en l'àrea xicoteta perquè el d'Alcorcón trepitjara la pilota i es girara d'una manera excelsa i colpejara a la xarxa mexicana (2-2). Doblet de Dani Gómez i el Valencia CF va agafar les regnes del partit.

En els minuts següents no va haver-hi ocasions de clar perill, tots dos equips van pugnar per dominar la pilota i trobar alguna situació per a guanyar el partit, però el partit acabaria amb empat.

FITXA TÈCNICA

2. SELECCIÓ MEXICANA: R. Rangel, J. Sánchez, J. Orozco, C. Montes, B. González, L.Romo, C. Rodríguez, A. Vega, O. Herrera, G. Berterame i G. Martínez

2. VALENCIA CF: Vicent Abril, Foulquier, Caufriez, Yarek, Ro Abajas, Hugo G., Barrenechea, Pepelu, Fran Pérez, MartínTejón i Dani Gómez

GOLS: Alexis Vega, 8’; Ozziel Herrera, 33’; DaniGómez, 43’ i 62’

ÀRBITRE: JuanGabriel Calderón Pérez.

Partit amistós disputat a l'Estadi Cuauhtémoc de Puebla (Mèxic)