Valencia CF28 mayo 2024

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el CF Benidorm (1-3)

El combinat valencianista aconseguix el ‘Trofeu Juan Fuster Zaragoza’ amb els gols de Joselu i en propia porta

El Valencia CF ha aconseguit la victòria (1-3) davant el CF Benidorm en el partit amistós de postemporada, disputat en l'Estadi Municipal Guillermo Amor (Benidorm). El conjunt valencianista tanca la temporada 23-24 alçant el ‘Trofeu Juan Fuster Zaragoza’.

El partit es va iniciar, pràcticament, amb el gol del Valencia CF. En el minut 4 del partit, Diego Moreno va agafar altura pel seu flanc esquerre, va combinar amb Martín Tejón i va centrar a l'àrea del CF Benidorm, el central benidormense Mario I. va tractar de despejar la pilota, però va errar i va ficar la pilota en la seua porteria. Pocs minuts després, va estar a punt d'arribar el segon per al combinat valencianista. Hugo González va traure un va centrar des de la banda dreta i Joselu va estar prop de rematar-ho al primer pal.

El CF Benidorm va intentar reaccionar i la seua primera acció de perill arribaria després d'un córner. Aquino va rematar de cap, però Cristian Rivero va evitar l'empat benidormense amb una gran estirada cap al pal esquerre de la porteria. Seguidament, va arribar el segon gol del Valencia CF. El conjunt valencianista va contraatacar i en una combinació entre Borja Calvo i Joselu es va ampliar l'avantatge en el marcador. Borja va assistir i Joselu, pròxim al punt de penal, la va col·locar rasa pegada al pal esquerre de l'arc rival. El setge del Valencia CF va continuar i Rubén Iranzo va estar prop de posar el tercer en el marcador després d'un centre lateral d'Hugo González. La primera meitad va arribar a la seua fi amb un colpeig d’Hugo González que va estar prop de ficar el tercer gol per al Valencia CF.

Després del pas per vestuaris, el CF Benidorm va estar prop de marcar després d'una cabotada de Javi Cabezas que va pegar en el pal de la porteria defesa per Vicent Abril. La primera acció del Valencia CF en esta segona part va arribar amb un centre de Pablo López al qual va roçar amb el cap Hugo González. Poc després, Joselu va estar a punt de marcar el seu segon gol de la vesprada en una acció en la qual es va desmarcar a l'esquena de la defensa rival i des del costat dret de l'àrea del CF Benidorm va colpejar, però se li va anar fora. El domini i el control del joc valencianista va continuar durant tota la segona mitat i en el minut 78' va arribar el gol de Joselu darrere d'altre centre de Pablo López.

No obstant això, pocs instants després va arribar el primer gol del CF Benidorm als peus de Javi Cabezas després d'una combinació benidormense en l'àrea valencianista.

Prèviament a l'inici del partit, la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i el president del CF Benidorm, Jordi Bruixola, al costat de la llegenda valencianista Claudio 'Piojo' López han intercanviat un quadre commemoratiu del partit i una camiseta del CF Benidorm. Minuts després es finalitzaria el partit i la temporada 23-24 per al Valencia CF.

FITXA TÈCNICA

1. CF BENIDORM: Álvaro (P), Ayoze, J. Cabezas, Aquino, Miñano, Pato, Morgado, Neftali ©, José Carlos, Juanjo G. i Mario I.

3. VALENCIA CF: C.Rivero (P) © (Vicent Abril, 46'), Gozálbez, H. González (Pepelu, 83'), R. Iranzo, Martín Tejón, Diego Moreno (Javi Guerra, 83'), Ali Fadal (Pablo López, 46'), Joselu, Borja, Santana i Serradell (Iker Córdoba, 46').

GOLS: 0-1 p.p, 4’; 0-2 Joselu, 16’: 0-3, Joselu, 78'; 1-3, Javi Cabezas, 81'

ÀRBITRE: Álvaro Cánovas García Villarrubia (C. Valencià)

Partit amistósde postemporada disputat a l’Estadi Municipal Guillermo Amor de Benidorm davant de 4.122 espectadors.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.
Benidorm 1 : 3 Valencia CF