Valencia CF01 octubre 2023

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Reial Betis (3-0)

L'equip buscarà retrobar-se amb la victòria dissabte que ve davant el RCD Mallorca

Derrota del Valencia CF davant el Reial Betis (3-0) en el partit de la Jornada 8 de LaLiga EA Sports disputat en l'Estadi Benito Villamarín. Després d'una primera part igualada, el conjunt sevillà va fer la diferència amb dos gols a pilota parada i va anotar el 3-0 en els minuts finals. El Valencia CF buscarà retrobar-se amb la victòria dissabte que ve en el partit davant del RCD Mallorca (18.30 hores).

El Valencia CF va protagonitzar la primera ocasió de la trobada. En un context en el qual tots dos equips tractaven d'afermar-se des de darrere cap avant, el conjunt dirigit per Rubén Baraja va eixir ràpid amb una bona recuperació i Fran Pérez, des de la frontal de l'àrea, va executar un zurdàs que va marxar lleugerament desviat per damunt del travesser.

L'equip local trepitjaria l'accelerador en els minuts següents, en un tram en el qual va protagonitzar diversos centres laterals sobre l'àrea valencianista tractant d'inquietar els dominis de Mamardashvili, mentre Baralla demanava als jugadors del Valencia CF redoblar la pressió sobre el rival, augmenteu la intensitat en les marques i reduir els espais.

Els nostres tractaven d'aprofitar cada oportunitat per a eixir en atac i posar a prova el sistema defensiu del Reial Betis, no obstant això, seria el conjunt sevillà el primer a estrenar el marcador. Ho faria uns minuts abans d'arribar al descans, en una acció a pilota parada que va caure en les botes de Diao i que va fer la diferència en una primera meitat igualada.

Després del pas per vestuaris el Valencia CF va saltar a la gespa amb l'objectiu reaccionar immediatament per a empatar el partit i Baraja donava entrada a homes d'atac com Diego López i Hugo Duro, però seria el Reial Betis qui colpejaria de nou.

El conjunt rival el va intentar primer amb un tret des de fora de l'àrea de Isco que Mamarshvili manaria la pilota a córner amb una gran estirada. El conjunt sevillà, malgrat la gran intervenció del portera valencianista, aconseguiria anotar el 2-0 amb una rematada de Marc Roca en el servei de cantonada. Mancant 5 minuts per al final, Ez Abde anotaria el 3-0 definitiu.

FICHA TÉCNICA

3. REAL BETIS: Claudio Bravo, Bellerín, Pezzella, Bartra (Riad, 46’), Miranda, Isco (Carvalho, 62’), G. Rodríguez (Altimira, 87’), Marc Roca, Diao (Ez Abde, 72’), Rodri y Ayoze (Borja Iglesias, 72’).

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Cristhian Mosquera, Gabriel Paulista, Diakhaby, Cenk, Pepelu (Hugo González, 87’), Javi Guerra, Fran Pérez (Mario Domínguez, 77’), Pablo Gozálbez (Diego López, 46’), André Almeida (Hugo Guillamón, 68’) y Yaremchuk (Hugo Duro, 46’).

GOLS: 1-0 Diao, 41’; 2-0 Marc Roca, 52’; 3-0 Ez Abde, 85’.

ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea (C. Vasco). Va amonestar a Ayoze, Cenk, Gabriel Paulista y Pezzella.

VAR: Soto Grado (C. Riojano).

Partit de la Jornada 8 de LaLiga EA Sports disputat en l'Estadi Benito Villamarín de Sevilla.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.