Valencia CF27 enero 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Sevilla FC (3-0)

L'equip cau eliminat de la Copa del Rei i aquest dissabte a Mestalla buscarà retrobar-se amb la victòria davant l'Elche CF

Dura derrota del Valencia CF en el Sánchez Pizjuán (3-0) davant un Sevilla FC que va dominar i va aprofitar les seues ocasions per a posar-se per davant i obrir distància en el marcador. L'equip, després dels gols de De Jong (2) i Rakitic, cau eliminat de la Copa del Rei en els huitens de final i aquest dijous, sense descans, tornarà al treball en la Ciutat Esportiva de Paterna per a tornar a alçar-se i tractar de retrobar-se amb la victòria el dissabte contra l'Elche CF a Mestalla.

El Valencia CF va eixir pressionant a dalt amb la intenció de posar en dificultats al Sevilla FC, però va ser el conjunt sevillà qui es va posar per davant en el marcador. Ho va fer a pilota parada en el minut 19 en un servei de cantonada rematat de De Jong, que es va imposar en l'àrea sobre la defensa. Després d'encaixar el primer, el Valencia CF va intentar tornar a ficar-se en el partit amb un tret llunyà de Koba Leïn i una altra arribada de Jason, però el signe del partit no anava a canviar.

Superada la mitja hora, el Sevilla FC faria el segon, una altra vegada per mediació de De Jong. Álex Blanco, com havia fet Koba Leïn minuts abans, ho va intentar després d'encaixar el 2-0, però seria el Sevilla FC qui continuaria veient porteria i és que abans del descans Rakitic va superar a Cristian Rivero amb un tret per alt per a fer el 3-0 definitiu.

Fitxa tècnica

3. Sevilla FC: Bono, Jesús Navas (Rekik, 67’), Koundé, Sergi Gómez, Gudelj, Acuña (Aleix Vidal, 68’), Joan Jordán (Idrissi, 63’), Rakitic, Munir, Suso (Óliver Torres, 63’) i De Jong (En-Nesyri, 85’).

0. Valencia CF: Cristian Rivero, Wass, Gabriel Paulista (Guillem Molina, 53’), Hugo Guillamón, Lato, Racic (Esquerdo, 53’), Koba Leïn, Jason, Álex Blanco, Kang In i Sobrino.

Gols: 0-1 De Jong, 19’; 2-0 De Jong, 33’; 3-0 Rakitic, 38’.

Àrbitre: Del Cerro Grande (C. Madrileny). Va amonestar a Marcos Acuña i Aleix Vidal.

VAR: Hernández Hernández (C. Canari).

Partit dels huitens de final de la Copa del Rei disputat en l'Estadi Ramón Sánchez Pizjuán de Sevilla.