Valencia CF19 abril 2022

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Villarreal CF (2-0)

Derrota del Valencia CF davant el Villarreal CF (2-0) en el partit de la Jornada 33 de LaLiga, disputat en l'Estadi de la Ceràmica. Els nostres, en una trobada en el qual José Bordalás va reservar a alguns dels jugadors més habituals de cara a la gran final de Copa, es van veure ràpidament amb desavantatge en el marcador després d'una jugada en la qual el VAR va intervindre per a assenyalar penal a favor del conjunt local. Danjuma va anotar des dels onze metres i minuts després va signar un altre gol per a decidir una trobada en el qual el Valencia CF, malgrat els seus intents, no aconseguiria retallar distàncies. Pròxim objectiu, la final de Copa, on el Valencia CF lluitarà per un títol i un lloc en la pròxima Europa League.

Abans de la gran cita d'este pròxim dissabte en La Cartuja de Sevilla, on l'equip té posats ja tots els seus sentits i concentra les seues energies, l'equip visitava l'Estadi de la Ceràmica amb l'objectiu de sumar tres punts més en LaLiga. La trobada davant el Villarreal CF, no obstant això, es va posar costa amunt en els primers minuts amb una jugada en la qual Munuera Montero va assenyalar penal en contra del Valencia CF després de la intervenció decisiva del VAR després que la pilota haguera rebotat al braç de Cömert, d'esquena a Mandi, el futbolista que havia rematat prèviament.

Danjuma va transformar el llançament des dels onze metres i encara que el Valencia CF va tractar d'alçar-se amb un centre perillós de Thierry, colpejaria de nou (2-0) poc després. Un tret des de mitjana distància per part de Uros Racic i un bon desmarcatge de Yunus Musah, que a punt va estar d'aprofitar una gran assistència de Carlos Soler, van poder ficar al Valencia CF de nou en la baralla, però el partit marxaria al descans amb el 2-0 en el marcador.

Després d'un primer temps en el qual va destacar Jesús Vázquez com una de les notes positives de l'equip, Bordalás va donar entrada a un altre talent de l'Acadèmia VCF perquè jugara els seus primers minuts amb el primer equip. Jesús Santiago ‘Yellu’, de la generació 2004, es va estrenar substituint a Yunus Musah, saltant al terreny de joc sol uns minuts abans que succeïra la jugada de la polèmica. Caiguda de Ilaix Moriba en l'àrea, els jugadors del Valencia CF reclamen un possible penal, la jugada segueix i marca Cheryshev.

Ni el gol va pujar al marcador per fora de joc, ni l'àrbitre va veure contacte en el penal malgrat la insistència dels nostres. En la segona part va millorar clarament el Valencia CF, sent capaç de generar més accions d'atac, i després del possible penal Marcos André va estar molt prop de retallar distàncies aprofitant un gran passe de Gayà des de l'esquerra. El marcador, no obstant això, es mantindria igual fins al xiulet final. L'equip posa ja tota la seua atenció en la gran final de Sevilla del dissabte davant el Reial Betis en l'Estadi de la Cartuja.

Fitxa tècnica

2. VILLARREAL CF: Rulli, Foyth (Iborra, 81’), Albiol, Mandi, Estupiñán, Parejo (Aurier, 81’), Capoue, Yeremy, Manu Trigueros, Lo Celso (Moi Gómez, 71’) i Danjuma (Dia, 71’).

0. VALENCIA CF: Cillessen, Thierry R. (Cheryshev, 64’), Rubén Iranzo, Cristhian Mosquera, Cömert, Jesús Vázquez (Gayà, 55’), Racic (Koba Leïn, 77’), Carlos Soler (Ilaix Moriba, 55’), Yunus Musah (Yellu, 55’), Hélder Costa i Marcos André.

GOLS: 1-0 Danjuma, 10’; 2-0 Danjuma, 17’;

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.