Valencia CF27 septiembre 2023

CRÒNICA | Derrota del València CF davant la Reial Societat (0-1)

Derrota del València CF davant la Reial Societat (0-1) en el partit de la Jornada 7 de LaLiga EA Sports disputat al Camp de Mestalla. Malgrat un bon inici de partit en el qual l'equip va protagonitzar diverses ocasions de perill, la Reial Societat es va avançar amb un gol de Carlos Fernández en una primera meitat en la qual el València CF es quedaria en inferioritat numèrica. L'equip el va intentar fins al final, però el marcador no es tornaria a moure. Després d'aquesta derrota, el València CF buscarà retrobar-se amb la victòria la pròxima jornada enfront del Reial Betis.

El València CF va començar atacant a la Reial Societat des dels primers minuts. El conjunt de Rubén Baraja, seriós, valent i ben plantat sobre la gespa, va demostrar el seu atreviment des dels primers compassos i va tindre una primera ocasió en les botes de Javi Guerra, que va executar un tret des de fora de l'àrea que va eixir pegada al pal, i tornaria a posar a prova a Remiro amb una cabotada de Amallah que va traure el portera rival amb una mà a baix.

No obstant això, va ser el conjunt rival el primer a avançar-se en el marcador. La Reial Societat va traure una falta ràpida que va sorprendre els nostres i Carlos Fernández va anotar el 0-1. El València CF va tractar de refer-se immediatament, Gayà posava centres des de l'esquerra buscant rematador en el cor de l'àrea i Diego López tractava d'atacar l'esquena de la defensa rival, però l'equip es quedaria amb un jugador menys pro l'expulsió de'Amallah en el 45’.

Just abans del descans, en un contraatac ben armat pels nostres, el València CF reclamava l'expulsió d'un jugador de la Reial Societat per una colzada sobre Diego López quan marxava només en direcció a la porteria… I en el llançament de falta Pepelu es va quedar a uns centímetres de sorprendre a Remiro amb un gran colpeig buscant l'esquadra.

Segona part

Després del descans, l'equip va perdre a Gayà per un contratemps muscular i minuts després Baraja va donar entrada a André Almeida per a activar les connexions en l'atac i generar perill sobre l'àrea del conjunt basc i, en el 74’ va arribar el moment del debut de Roman Yaremchuk, que remataria poc després la seua primera pilota amb una cabotada per damunt del travesser.

En els últims minuts, Javi Guerra va estar a punt d'aprofitar una errada en l'eixida de la pilota del rival, però el seu tir va marxar lleugerament desviat. L'equip buscarà la victòria aquest pròxim diumenge enfront del Reial Betis.

Fitxa tècnica:

0. VALÈNCIA CF: Mamardashvili, Thierry R. (Cristhian Mosquera, 46’), Diakhaby, Cenk, Gayà (Gabriel Paulista, 55’), Javi Guerra, Pepelu, Amallah, Fran Pérez (André Almeida, 55’), Diego López (Yaremchuk, 74’) i Hugo Duro.

1. REIAL SOCIETAT: Remiro, Traoré (Odriozola, 46’), Aritz, Pacheco (Zubeldia, 61’), Tierney (Muñoz, 72’), Merino, De Zárate (Zubimendi, 46’), Cho, Oyarzabal, Carlos Fernández i Turrientes (Brais Méndez, 61’).

GOLS: 0-1 Carlos Fernández, 32’.

ÀRBITRE: Hernández Hernández (C. Canario). Amonestà a De Zárate, Pacheco, Hamari Traore, Javi Guerra, Carlos Fernández, Brais Méndez, Cristhian Mosquera, Mikel Merino i Zubeldia. Expulsà a Selim Amallah.

VAR: Del Cerro Grande (C. Madrileny).

Partit de la Jornada 7 de LaLiga EA Sports disputat al Camp de Mestalla.