Valencia CF30 enero 2021

CRÒNICA | El Valencia CF es retroba amb la victòria davant l'Elche CF (1-0)

Wass, amb una gran cabotada, va marcar el 1-0 i l'equip va barallar fins al final per a sumar els tres punts

El Valencia CF es retroba amb la victòria (1-0) després de guanyar a l'Elche CF en un partit en el qual va ser superior durant una primera part en la qual Daniel Wass, amb una cabotada picada al fons de la porteria, va marcar la diferència. L'equip, malgrat que va continuar generant ocasions de perill, va haver de faixar-se en la segona part per a contindre les envestides de l'Elche CF, però va acabar amarrant tres punts molt necessitats i que serviran a l'equip per a deixar la zona perillosa a sis punts i continuar creixent amb un ‘extra’ de confiança.

Els primers compassos de la trobada es van jugar sota una pluja intensa i ratxes de vent, però això no frenaria l'ímpetu d'un Valencia CF que va eixir d'un inici per la victòria. En el minut 10’ Wass va ser el primer a intentar-lo i ho va fer amb molt de perill. El danés, de fet, va superar al porter, però la defensa de l'Elche CF trauria la pilota sota pals. Seria només un avís del que succeiria minuts més tard. I és que Guedes va descosir a l'equip rival per l'esquerra i va posar un centre precís perquè el danés rematara picat i al fons de la xarxa.

El Valencia CF s'avançava i ràpidament va poder augmentar la diferència en el marcador en un penal xiulat sobre Manu Vallejo. No obstant això, el portera de l'Elche CF aconseguiria detindre-ho a Carlos Soler amb una gran demostració de reflexos. El conjunt visitant l'intentaria també, però es va trobar amb els guants de Jaume Domènech. Havia avisat Gràcia en la prèvia dels perills l'equip rival, especialment en les transicions, i el Valencia CF va aplicar a la perfecció el guió que havia d'aplicar, assumint riscos amb responsabilitat, estant atents en les vigilàncies defensives i consistents en defensa per a fer mal al contraatac i trobar els espais.

Soler, que es rehízo a base de personalitat després del penal i va quallar un gran partit, protagonitzaria una gran jugada en la qual va anar superant rivals per esquerra i per dreta i després, en una carambola propiciada per una altra gran acció de Guedes, el Valencia CF va tornar a quedar-se prop de tornar a marcar. En la segona part el conjunt alacantí va tindre més presència en camp contrari i va posar a prova en diverses ocasions, mitjançant centres de perill, la resistència del Valencia CF, però els tres punts es quedarien al Camp de Mestalla

Fitxa tècnica

1. Valencia CF: Jaume Domènech, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Hugo Guillamón, Gayà, Racic, Carlos Soler, Wass, Guedes (Yunus Musah, 87’), Manu Vallejo (Kang In, 74’) i Maxi Gómez.

0. Elche CF: Edgar Badía, Barragán (Pere Milla, 46’), Diego González, Marcone, Gonzalo Verdú, Mojica, Morente, Raúl Guti (Víctor Rodríguez, 81’), Josan (Cifuentes, 46’), Rigoni (Carrillo, 77’), Lucas Boyé.

Gols: 1-0 Wass, 22’.

Àrbitre: González Fuertes (C. Asturià). Va amonestar Verdú, Barragán, Morente, Marcone, Diego González i Wass.

VAR: Viana González (C. Castellà lleonés).
Partit de la 21 de LaLiga disputat al Camp de Mestalla.