Valencia CF19 enero 2020

CRÒNICA | El Valencia CF perd a Son Moix davant el Real Mallorca (4-1)

L'equip de Celades encaixa tres gols en la primera part i pateix la injusta expulsió de Parejo

El Valencia CF va perdre en la seua visita a l'estadi de Son Moix davant el RCD Mallorca per 4-1, en un partit condicionat pels tres gols encaixats en la primera meitat i per la injusta expulsió de Dani Parejo en l'inici de la segona que encara va marcar més el xoc en contra dels de Mestalla.

I és que molt prompte es va torçar el xoc amb una targeta groga molt rigorosa a Parejo, que a més li impedia estar la setmana vinent davant el FC Barcelona, i amb eixe llançament de falta amb el qual va arribar el 1-0 amb la cabotada del central Raíllo que va rematar lliure de marca i va batre a Jaume. I encara es va complicar més en el minut 22 quan un tret de Dani Rodríguez va ser desviat per Budimir amb el genoll per a establir el 2-0. Dos colps molt durs en tot just quinze minuts que obligaven a remar una altra vegada contracorrent.

El Valencia CF era conscient que havia de canviar la dinàmica i va estrényer l'accelerador. Gayà, per l'esquerra, era un autèntic perill i va insistir a obrir eixa zona perquè entrara Cheryshev. No obstant això, les ocasions no arribaven i el Mallorca, amb clar avantatge en el marcador, es limitava a controlar el joc visitant i a no deixar espais als de Mestalla.

Però el futbol, a vegades, és implacable. En una fase de millor joc valencianista en els compassos finals de la primera meitat, el RCD Mallorca va atacar de nou amb força i Budimir, després d'una retallada de Diakhaby, va col·locar un sorprenent 3-0 en el marcador en el minut 40, tota una maçada per als de Celades als quals els eixia tot mal. Amb tot en contra, Ferran va entrar abans del descans per Cheryshev en un intent de reduir diferències al més prompte possible i continuar vius en la segona meitat.

En l'arrancada de la segona meitat Melero López va expulsar de manera injusta al capità Parejo en el minut 50 per una falta inexistent per la qual l'àrbitre li va mostrar la segona groga. Tot i les protestes dels jugadors valencianistes i del mateix Dani, el Valencia CF es va quedar en inferioritat numèrica en un nou obstacle en el camí dels de Mestalla de poder variar el resultat a Son Moix.

Al caient de l'hora de joc, Kang In reapareixia a Mallorca després de dos mesos de baixa per lesió. L'internacional sud-coreà necessita ritme per a entrar a poc a poc en l'equip i ser peça important en este tram decisiu de la temporada. El partit va anar passant i Dani Rodríguez, en el minut 79, va fer el quart del matí, encara que poc després Ferran Torres va aconseguir el gol de l'honor del Valencia CF gràcies a un molt bon tret ajustat al pal. Al final, derrota a Son Moix i a pensar ja en la Copa i en la visita a Logronyo. No queda una altra.

Fitxa tècnica

4. RCD Mallorca: Manuel Reina, Fran Gámez, Valjent, Raíllo, Lumor, Baba, Dani Rodríguez, Salva Sevilla (Febas, m. 69), Cucho Hernández (Pozo, m. 63), Lago Júnior (Take Kubo, m. 80) i Budimir.

1. Valencia CF: Jaume Doménech, Wass, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá, Carlos Soler, Parejo, Coquelin, Cheryshev (Ferran, m. 43), Maxi Gómez i Gameiro (Kang In, m. 61).

Gols: 1-0. M. 7: Raíllo. 2-0. M. 22: Budimir. 3-0. M. 40: Budimir. 4-0. M. 79: Dani Rodríguez. 4-1. M. 81: Ferran Torres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.