Valencia CF11 abril 2021

CRÒNICA | Empat del Valencia CF davant la Real Sociedad (2-2)

Daniel Wass i Gabriel Paulista, autors dels gols valencianistes

Empat del Valencia CF contra la Real Sociedad per 2 gols a 2. Els nostres van començar perdent després de fallar un penal i es van anar al descans amb un desavantatge de dos gols en el marcador, però este equip mai es rendeix i, després de quatre partits consecutius guanyant al Camp de Mestalla, concedir una derrota no era una opció. Gabriel Paulista, decisiu en defensa i en atac, va ser objecte d'un penal transformat per Wass i posteriorment va posar les taules amb una potentíssima cabotada al fons de la xarxa.

La Real Sociedad va eixir al partit amb el seu full de ruta clar, decidits a tractar dificultar l'eixida del Valencia CF a base de pressió avançada. Un tret de Portu a les mans de Jaume Domènech i un parell d'acostaments buscant a Isak van servir perquè el Valencia CF fera un pas al capdavant i a la mitja hora de joc un centre de Cheryshev va tocar a la mà de Gorosabel i l'àrbitre va assenyalar penal.

Va poder posar-se per davant en el marcador el Valencia CF, però el llançament de Carlos Soler va eixir desviat per mil·límetres. Després de l'intent valencianista van canviar les tornes i va arribar el primer de la Real Sociedad, obra de Guevara amb un tret ajustat des de la frontal. Minuts després, abans d'arribar al descans, la Real Sociedad obriria distàncies en el marcador amb un atac ràpid després de pèrdua que va acabar en un precís tret creuat de Isak.

Amb 0-2 en el marcador el Valencia CF no es va donar per vençut. Va continuar apretant i Gabriel Paulista, des del sòl, va lluitar una pilota fins al final. Carlos Fernández va trepitjar al valencianista i l'àrbitre va assenyalar de nou penal. Wass seria esta vegada l'encarregat de llançar-lo i no va fallar. El Valencia CF no havia dit la seua última paraula i poc després Gabriel Paulista va rematar a la xarxa un centre des de l'esquerra. Tot i quedar-se amb deu homes després de l'expulsió de Maxi Gómez, l'equip mai va deixar de lluitar. El Valencia CF, després de l'empat davant la Real Sociedad, buscarà els tres punts davant el Real Betis el pròxim cap de setmana.

Fitxa técnica:

2. VALENCIA CF: Jaume Domènech, Thierry Correia, Diakhaby, Gabriel Paulista, Gayà, Racic (Gameiro, 64’), Carlos Soler, Wass (Christian Oliva, 94’), Cheryshev (Yunus Musah, 64’), Guedes (Lato, 85’) i Maxi Gómez.

2. REAL SOCIEDAD: Remiro, Gorosabel, Aritz, Le Normand, Monreal, De Zarate (Sagnan, 46’), Guevara, Portu (Januzaj, 66’), Oyarzabal (Bautista, 88’), Isak i Carlos Fernández (Roberto López, 79’).

Gols: 0-1 Gorosabel, 33’; 0-2 Isak, 45’; 1-2 Wass (p. p.) 60’; 2-2 Gabriel Paulista, 72’.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.