Valencia CF03 abril 2022

CRÒNICA | Empat entre el Valencia CF i el Cádiz CF (0-0)

Empat entre el Valencia CF i el Cádiz CF (0-0) en un partit molt igualat i disputat de principi a fi, on els nostres van buscar el gol de la victòria per tots els mitjans fins al xiulet final. El Valencia CF va tractar d'imposar-se al rival, però malgrat els esforços dels nostres jugadors el marcador no passaria de l'empat a zero inicial. L'equip buscarà retrobar-se amb la victòria la pròxima jornada davant el Rayo Vallecano.

El Cádiz CF es va trobar al Camp de Mestalla amb un Valencia CF en creixement, impulsat per una dinàmica positiva de resultats i sensacions, disposat a barallar fins al final per a encadenar una altra victòria. La primera part es va jugar majorment en el terreny de joc del rival, que a penes va disposar d'ocasions, mentre que els nostres, sostinguts per un gran Omar Alderete en la rereguarda, l'intentaven amb un gran tret llunyà del propi paraguaià i un parell d'arribades de Bryan Gil i de Carlos Soler.

L'ocasió més clara la protagonitzaria, no obstant això, Maxi Gómez, en una jugada en l'àrea en la qual es va imposar a tots els rivals per a cabotejar una pilota que va acabar en el travesser. No tardaria a respondre el conjunt visitant i el va fer també de cap. Negredo va rematar davant Mamardashvili i el portera del Valencia CF va protagonitzar una gran parada per a desviar el tret per damunt del travesser davant els aplaudiments del Camp de Mestalla.

Just abans del descans, Jesús Vázquez driblaria diversos contraris una gran incursió fins a la porteria rival que va poder servir per a fabricar el 1-0, però la defensa del Cádiz CF va aconseguir rebanyar-li la pilota abans que disparara. Després del pas per vestuaris tampoc variaria el marcador i és que, en un partit tan igualat i tan disputat, tots dos equips tractaven d'imposar-se al rival i desequilibrar la balança, sense èxit. Un colp va deixar fora de combat a Bryan Gil, que va haver de retirar-se molt adolorit, i en els últims minuts Bordalás va donar entrada a Gayà i Hélder Costa buscant generar desequilibri. Tots dos equips van buscar el punt del triomf, però el marcador no es mouria.

Fitxa tècnica

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R., Diakhaby, Gabriel Paulista, Omar Alderete (Ilaix Moriba, 68’), Jesús Vázquez (Gayà, 87’), Hugo Guillamón (Hélder Costa, 86’) Carlos Soler, Bryan Gil, (Cheryshev, 78’) Guedes i Maxi Gómez (Hugo Duro, 68’).

0. CÁDIZ CF: Ledesma, Akapo, Luis Hernández, Víctor Chust, Espino, Fede San Emeterio (José Mari, 81’), Rubén Alcaraz, Alejo (Rubén Sobrino, 65’), Idrissi (Alberto Perea, 90’), Negredo i Lucas Pérez (Choco Lozano, 81’).