Valencia CF21 noviembre 2021

CRÒNICA | Empat entre el Valencia CF i la Real Sociedad (0-0)

Punt molt treballat dels nostres en un partit competit de principi a fi

Empat del Valencia CF davant la Real Sociedad (0-0) en un partit molt igualat i amb molt de ritme, on als nostres solo els va faltar el gol per a sumar tres punts en la visita al qual fins a l'inici d'aquesta jornada era el líder de LaLiga. El Valencia CF va fer un partit molt seriós i treballat, va demostrar el seu caràcter competitiu de principi a fi i va buscar amb insistència el punt sobre la porteria rival després de quedar-se amb un jugador més per l'expulsió de Elustondo en el tram final de la trobada.

Va saltar el Valencia CF a la gespa del Reale Arena decidit a confirmar la línia dels dos últims partits després de sumar quatre punts sobre sis possibles davant el Vila-real CF i l'Atlètic. Havia avisat Bordalás de les fortaleses del rival i els nostres van eixir ben posicionats, molt atents a les transicions en defensa i mostrant les seues armes des del principi en una primera part molt seriosa.

La pressió avançada servia al Valencia CF per a posar en destrets a la Real Sociedad a l'hora de traure la pilota i passat el quart d'hora Guedes va estar a punt de marcar. El portugués es disposava a rematar només davant el porter quan Gorosabel va rebanyar la pilota en l'últim instant després d'un gran centre de Hélder Costa -molt actiu-, que havia recuperat la pilota en camp contrari.

El conjunt ‘txuri-*urdin’ també el va intentar a la mitja hora amb un tret ras de Isak, molt perillós, al qual va respondre Cillessen amb una gran parada. La segona part va ser igual de disputada que la primera, el Valencia CF va saber competir a un ritme molt alt i mancant quinze minuts per al final es va quedar en superioritat numèrica per l'expulsió de Elustondo.

Els nostres van buscar la victòria fins al xiulet final, fins i tot Maxi Gómez i Carlos Soler van protagonitzar dues accions de clar perill en el temps afegit, però el marcador inicial no es mouria. L'equip suma un punt positiu i molt barallat a casa de la Real Sociedad per a continuar creixent i tractarà de retrobar-se amb el triomf la pròxima jornada contra el Rayo Vallecano al Camp de Mestalla.

Fitxa tècnica

0. REAL SOCIEDAD: Remiro, Gorosabel, Aritz, Le Normand, Rico, Guevara (Zubimendi, 60’), Merino, Januzaj (Portu, 84’), Silva (Beñat Turrientes, 84’), Isak (Sorloth, 84’) y Barrenetxea (Oyarzabal, 60).

0. VALENCIA CF: Cillessen, Foulquier, Diakhaby, Omar Alderete, Gayà, Racic (Koba, 76’), Wass (Marcos André, 89’), Carlos Soler, Helder Costa, Hugo Duro (Yunus Musah, 76’) y Guedes (Maxi Gómez, 67’).