Valencia CF16 diciembre 2020

CRÒNICA | Remuntada del Valencia CF davant el Terrassa FC en la Copa del Rei (2-4)

Els gols de Carlos Soler i Yunus Musah forcen la pròrroga i Guedes resol amb un doblet

Remuntada patida, però amb final feliç del Valencia CF davant el Terrassa FC. L'actual format de la Copa del Rei penalitza qualsevol error i el Valencia CF l'ha viscut en les seues pròpies carns en la primera eliminatòria del torneig. El conjunt català va ser per davant en el marcador durant pràcticament tot el partit, però Soler i Yunus van forçar la pròrroga en els últims minuts i Guedes, amb un doblet, li va donar la volta al partit a base de fe i de convicció. El Valencia CF aconsegueix la victòria i avança a la següent eliminatòria gràcies a un tram final on va millorar considerablement.

Es va avançar ràpid el Terrassa FC per mediació d'un gol de Jaume Pascual en el minut 8. El Valencia CF va tractar de reaccionar: Cheryshev va buscar l'empat amb un tret des de la frontal, el va intentar també Jason amb una cabotada i Sobrino amb un centre xut que va pegar en el travesser, però el punt de l'empat no arribaria. El partit estava a punt de posar-se més difícil encara per als nostres…

En la segona part un tret de falta d'Álex Fernández augmentava la diferència al marcador i només tres minuts després Guillem Molina era expulsat per doble groga. Es posava costa amunt l'eliminatòria fins que faltant set minuts per al xiulet final Carlos Soler va retallar distàncies des del punt de penal amb un altre llançament directe al fons de la xarxa. La seua fiabilitat des dels onze és una assegurança. Acabava de prendre la metxa la remuntada.

L'equip va buscar insistentment el gol en els últims minuts i en el 88’ Emilio Lucas va ser expulsat. Només tres minuts després, en el 91’ apareixeria Yunus Musah per a empatar el partit i manar-lo a la pròrroga quan tot semblava perdut reblant la pilota a la xarxa en un corner. El partit s'aniria a la pròrroga i el Valencia CF va fer un pas al capdavant per a culminar l'eliminatòria. Guedes, amb un doblet, va signar la victòria en el Estadi Olímpic de Terrassa.

FITXA TÈCNICA:

2. Terrassa FC: Ortega, Salva, Pelegrín, Castillo, Lucas Viña, Álex Fernández, Josu, Lledó (Mico, 55’), Jaume Pascual (Akito, 45’), Kilian (Albert López, 73’) i Arranz.

3. Valencia CF: Cristian Rivero, Thierry, Mangala, Guillem Molina, Jesús Vázquez (Yunus Musah, 86’), Esquerdo (Carlos Soler, 71’), Koba Leïn (Racic, 55’), Jason (Álex Blanco, 55’), Cheryshev (Guedes, 71’), Manu Vallejo i Sobrino.

Gols: 1-0 Jaume Pascual, 8’; 2-0 Álex Fernández, 50’; 2-1 Carlos Soler, 83’; 2-2 Yunus Musah, 91’; 3-2 Guedes, 102’.

Àrbitre: Guillermo Cuadra Fernández (Comité Balear). Va expulsar a Guillem Molina per doble groga en el 53’ i a Emilio Lucas en el 88’. Va amonestar a Adrián Lledó pels locals.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.