Valencia CF22 enero 2020

El poder aeri de Maxi Gómez torna a ser decisiu

L'uruguaià, autor del punt de la victòria davant la UD Logroñés en Las Gaunas, ha marcat de cap la meitat dels seus gols (4 sobre 8)

Corria el quart d'hora de joc en Les Gaunas quan Maxi Gómez va fer la diferència per a donar-li al Valencia CF el passe als huitens de final de la Copa del Rei. El vigent campió inicia la defensa del títol gràcies a un triomf que naix del poder aeri de l'uruguaià. El davanter baixava a rebre la pilota en la línia de tres quarts, llançava a Ferran Torres cap a la línia de fons i est, amb un centre mesurat al capdavant, li donava l'assistència des de la banda dreta perquè el davanter anotara el 0-1, resultat que es va mantindre fins al xiulet final. El factor clau per a decidir el primer assalt de la Copa del Rei no ha sigut un altre que el cap de Maxi.

El ‘22’ es va elevar entre els defensors rivals per a rematar a la UD Logroñés de cap, sense lloc a dubte una de les seues especialitats. Daniel Wass reconeixia després de donar-li una assistència davant l'SD Eibar que, si encertava a l'hora de posar la pilota en l'àrea, sabia que l'uruguaià anava a ser ací per a rematar i és que el ‘22’ domina l'àrea com a pocs. Els seus companys ho fan olor, ho endevinen, saben com es mou… I en Les Gaunas s'ha tornat a demostrar.

Els seus números parlen per si sols. Fins hui, Maxi Gómez ha marcat 8 gols amb la camiseta del Valencia CF, dels quals 4 (la meitat) han sigut de cap. Abans de fer el 0-1 davant la UD Logroñés, Maxi va perforar la porteria del Getafe CF a Mestalla per a fer el 2-1 amb un testarazo. Després, va fer el propi davant el RCD Espanyol, on el Valencia CF va aconseguir la victòria en els últims minuts de la trobada, i més recentment, en el primer partit de l'any 2020, marcava amb una altra cabotada a la SD Eibar.

Al final de la trobada, Maxi Gómez valorava en zona mixta que l'equip torna de Logronyo “molt content perquè es va guanyar, l'equip mereixia la victòria, vam estar molt bé els primers 30 minuts i tant de bo seguim amb aquesta dinàmica”. La pròxima cita, davant l'FC Barcelona este dissabte a Mestalla: “Sabem el que és el Barça, és un equip exigent, esta victòria ens dóna molta força per a fer un bon partit a Mestalla i anar per la victòria”.