Valencia CF29 febrero 2020

“En els moments més complicats és quan apareixen els grans equips”

El capità del Valencia CF va ajudar amb el seu gol a una victòria molt necessària a Mestalla gràcies al “enorme treball de tot l'equip”

El Valencia havia de sumar els tres punts a Mestalla, i ho va fer. Sobreposant-se a les dificultats i traient forces per a doblegar a un Real Betis combatiu que en la segona part va veure com primer va colpejar Kevin Gameiro, i després ho va fer Dani Parejo per a donar la victòria 2-1 al Valencia CF.

El capità va anotar el seu seté gol en LaLiga, el primer en jugada, en una acció en el tram final de partit on va mostrar tot el seu aplom i personalitat per a rebre una assistència de Daniel Wass dins de l'àrea, amagar i acabar col·locant la pilota amb subtilesa en la porteria del Reial Betis.

“Enorme treball de tots per a aconseguir aquesta victòria” destacava Parell en acabar el partit, posant en valor l'esperit d'un equip que, malgrat els últims resultats adversos, no baixa els braços: “En els moments més complicats és quan apareixen els grans equips” sentenciava el capità.

Decisiu

Dani Parejo va poder celebrar amb gol i victòria una setmana especial en la qual les grans llegendes del Valencia CF li van donar la benvinguda en el top 10 de jugadors amb més partits oficials en la història del club. A més, el capità és, segons dades de Opta, el jugador de LaLiga que més punts ha donat al seu equip amb els seus gols, en aportar 10 punts amb set tants decisius.