Valencia CF04 octubre 2024

CRÒNICA | Empate entre el CD Leganés i el Valencia CF (0-0)

Empat entre el CD Leganés i el Valencia CF en el partit de la Jornada 9 de LALIGA EA Sports disputat este divendres en l'Estadi de Butarque (0-0).

El Valencia CF va saltar a la gespa amb actitud, demostrant des de l'inici un bon to competitiu fora de casa amb l'objectiu de fer un bon partit i retrobar-se amb la victòria. Els nostres jugaven buscant la possessió en camp rival, però l'orde s'imposaria a les ocasions en els primers 45 minuts.

Només una bona carrera de Thierry per l'esquerra va poder propiciar el primer tant de valencianista. El portugués va accelerar a fons fins a plantar-se mà a mà amb el porter, que atraparia la pilota justa abans de la rematada.

Més tard, un centre de falta lateral de Pepelu i una bona acció d'André Almeida entre línies que va desencadenar un atac per l'esquerra van poder inquietar els dominis del conjunt madrileny, però el Valencia CF marxaria al descans amb la sensació que amb una mica més de precisió haguera acabat per damunt en el marcador.

Després del pas per vestuaris es mantindria la tònica del primer temps: sense grans ocasions, amb dos equips ben posicionats arrere, tractant d'eixir i trobar les connexions per a sorprendre i arribar a la porteria rival.

Amb el pas dels minuts, el CD Leganés va anar creient-se cada vegada més que podia generar situacions d'atac i fer mal i en el 74 Cristhian Mosquera va interceptar una internada de Rosier de manera providencial quan el jugador local tractava d'amenaçar la solidesa defensiva dels nostres.

En els últims minuts, Diego López disposaria d'una ocasió clara per als nostres. L'asturià va rematar una bona pilota al pal curt buscant sorprendre a Dimitrovic, però el portera del conjunt local va desbaratar el perill amb una demostració de reflexos.

No seria l'última, i és que en el 87 l'asturià tornaria a aparéixer, esta vegada per a buscar a Dani Gómez on un gran centre al cor de l'àrea que el davanter remataria i la pilota eixiria fora per molt poc i que va poder trencar la igualtat.

El conjunt madrileny disposaria d'una última ocasió en el temps d'afegit, una pilota de Rosier que pegaria en el pal de la porteria de Mamardshvili.

FITXA TÈCNICA

0. CD LEGANÉS: Dmitrovic, Valentin Rosier, Jorge Sáenz, Sergio González, J. Hernández, Neyou (Brasanac, 71’), Cisse (Chicco, 84’), Roberto López, Juan Cruz (Óscar Rodríguez, 84’), Adrià Altimira i Sébastien Haller (De la Fuente, 63’).

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Foulquier, César Tárrega, Cristhian Mosquera, Yarek Gasiorowski, Thierry R, Pepelu, André Almeida (Enzo Barrenechea, 73’), Sergi Tenés (Diego López, 63’), Luis Rioja (Valera, 86’) y Hugo Duro (Dani Gómez, 73’).

ÀRBITRE: Quintero González (C. Andaluz). Amonestó a Rosier, César Tárrega, Neyou i Pepelu.

VAR: Trujillo Suárez (C. Canario).

Partit de la Jornada 9 de LALIGA EA Sports disputat a l'Estadi de Butarque.

CD Leganés 0 : 0 Valencia CF