Valencia CF28 octubre 2024

Maximiliano Caufriez s’estrena, oficialment, com a jugador del Valencia CF

El defensa belga va disputar tot el partit davant el Getafe CF

El jugador belga va debutar, oficialment, amb el Valencia CF. El defensa central va competir la totalitat de minuts davant el Getafe CF en el partit corresponent a la jornada 11 de LALIGA EA SPORTS 24-25.

Caufriez va recalar en l'entitat valencianista el 29 d'agost de 2024 en qualitat de cedit pel Clermont Foot 63 després d'haver disputat 198 partits oficials entre les lligues de Bèlgica, Rússia i França i formar-se en la seua joventut al RSC Anderlecht i el Standard Lieja.

El central belga, nascut en Saint-Ghislain, ja va jugar els 90 minuts en l'amistós enfront de la Selecció Mexicana. Encara que el seu debut oficial no va arribar fins a la vesprada d'ahir en el partit contra el Getafe CF en el Coliseum. El Valencia CF va empatar 1-1 en el marcador.